Uddybet projektbeskrivelse længere nede

👉🏼 støt projektet her 👈🏼

Så lang tid til at samle 450.000 kroner:

Så meget har vi samlet indtil videre (opdateres 1 gang dagligt):

50kr. 


Vi skal samle 450.00 kroner til at dække 50% af financieringen til en ny 100% økologisk og emballagefri købmandsbutik på Jægersborggade 20, Kbh N.


LØS MARKET MEDLEMSKORT

I samarbejde med Verdens Skove

Vi giver ca. 4% udvalgte incitamenter til at bevarelse af regnskoven:

  • 5 m2 koster 2,15 kroner
  • 50 m2 koster 21,5 kroner
  • 100 m2 koster 43 kroner

Af de penge går 75 % direkte til projektet, 18 % til oplysningsarbejde og 7 % administration.

Læs mere om projektet her.

Støt LØS market Nørrebro med:

giv donation til crowdfunding

 

Konceptet

LØS market giver dig muligheden for at vælge en grøn indkøbsmodel og købe ind på en helt ny måde der gavner dig, dit køkken og miljøet! Vi arbejder ud fra de fire pricinpper: 100% økologi, 0% engangsemballage, reducer madspild og genbrug!

LØS MARKET SILOER

Crowdfunding: Vi får lokaler på Jægersborggade 20, i hjertet af Nørrebro. For at komme igang har vi dog brug for yderligere finansiering - vi har 50% selv, og håber at du vil hjælpe os med de resterende 50% ved at donere til butikken.

Vi gør dette for at udvikle os mere naturligt og i samarbejde med vores kunder, dig, istedet for at gældsætte os over begge skuldre. Vi har startet LØS market for vores fælles bedste ved at værne mere om naturen gennem vores indkøb. Derfor er det også vigtigt for os at vores kunder føler ejerskab over butikken, ved at have været med til at financierer den via denne indsamling. Det er os sammen der skal bidrage aktiv til at reducere vores emballage- og madspild, samt støtte det økologiske landbrug.

Det er også derfor at vi har valgt at arbejde sammen med Verdens Skove i denne indsamling, og give 4% af det donerede beløb fra udvalgte incitamenter, til at bevare truet regnskov i Nicaragua, der ligger nord for Colombia. 

LØS market er dermed et værktøj der aktivt kan gøre en forskel i vores hverdag. Det er lidt besværligt i starten at skulle ændre den måde man køber dagligdags fødevarer ind, men vi ved det kan lade sig gøre, og er en berigende oplevelse der også kan betale sig.

Mød Sabrina her, der er en af vores faste kunde i butikken på Vesterbro

Emballagefrit?

Fødevarerne bliver solgt i specielt designede doseringsbeholdere (kaldet “siloer” eller “ske-beholdere”). I princippet er konceptet lidt det samme som at sælge slik i løssalg, men vi kommer i stedet til at sælge dejlige økologiske tørvarer, kaffe, te, krydderier, frugter, grøntsager, vin, olivenolie, honning, flydende hånd- og husholdningssæbe og lidt non-food produkter. Du kan købe ind i dine egne medbragte beholdere eller købe beholdere i butikken.

 

SÅDAN HANDLER DU HOS LØS MARKET
SÅDAN HANDLER DU HOS LØS MARKET 2
LØS MARKET PANT SYSTEM

Flydende fødevare: Når du vil købe vin, øl, olier eller eddike skal du bruge butikkens flasker. Vi har nemligt et pant-system internt i butikken; så du køber din flaske én gang, fylder flasken med det indhold du ønsker, og når du kommer tilbage i butikken, afleverer du den brugte flaske og får en ny gratis flaske i stedet - vi vasker de brugte flasker med vores egen EU-certificerede vaskemaskine.

Sortiment

Vores sortiment rækker blandt 300 forskellige
100% økologiske tørvarer, grøntsager, frugter, vine, olier, 
kaffer, krydderier, sæber, og andet godt. Alt bliver solgt på kilopris,
og man slipper for at betale for engangsemballage!

groent_loesmarket.jpeg
toervarer_loesmarket.jpeg
1488979669531.jpeg

Financieringen af Nørrebro butikken

LØS market arbejder med en værdi om gennemsigtighed, og vi har derfor lavet denne oversigt, så du er helt klar over hvad dine penge går til.

 
 

Samarbejder

dvf-logo-mark3-rgb.png

Vi har allerede etableret en række gode samarbejder med forskellige andre organisationer, der også brænder for at gøre en forskel ligesom vi gør - og som du måske også gør?

Ud over Verdens Skove, arbejder vi også sammen med Dansk Vegetarisk Forening (som medlem af DVF får du 5% rabat hos os, kan ikke kombineres med andre rabatter) og det velgørende teleselskab GreenSpeak der giver overskuddet til 17 gode projekter. Indtil videre har GreenSpeak doneret 420.959 kroner. 
 

Er du ikke medlem af GreenSpeak? Så skift idag via dette link, så giver GreenSpeak 100 kroner til LØS market Nørrebro

1. Du får telefoni i høj kvalitet.

2. GreenSpeak giver overskuddet til velgørenhed.

3. Du bestemmer hvordan pengene skal fordeles.

 
 

LØS market teamet

LØS market blev grundlagt på en ide om at gøre en postitiv forskel for Verden. Den ide udlever vi, det lille LØS market team, til dagligt. Ikke nok med at vi driver LØS market, så er vi også passionede ildsjælde. Mød os i butikken, vi er altid klar på en snak! 

LØS MARKET TEAMET

Vi håber at du vil bidrage til LØS market nr. 2 på Nørrebro!
Kærlig Hilsen
Frédéric, Constance, Henrik, August og Julie

 

@loesmarket på Instagram