Cafe Sonja

Vi samarbejder med den sociale Cafe Sonja, der ligger lige overfor butikken i Saxogade. Hver torsdag leverer LØS market kolonialvarer til cafeens fællesspisning. Følg med på deres facebookside, hvor menuen offentliggøres. Cafe Sonja er en del af Settlementet, og er dermed drevet af frivillige, borgere og ansatte, mens alt overskud går til Settlementets arbejde. 

Sociale Saxogade

LØS marked er placeret på den sociale handelsgade i København - Saxogade. Settlementet er den primærer aktør på denne gade, med sociale tilbud der hjælper ca. 1500 borgere om året, drevet af ca. 100 frivillige og 40 ansatte. LØS market er selfølgelig også en del af dette sociale ansvar, og vi har derfor borgere til at hjælpe til i butikken. Sammen med Settlementet har vi forskellige hyggeligt begivenheder året rundt.


 

Wastefree onsdage

Hver onsdag har vi fokus på nul waste - dvs. nul emballagespild og nul madspild. Vi sætter varer ned til 50% hvis de ser lidt trætte ud, eller tager det selv med hjem så vi undgår madspild. Om onsdagen holder vi Wastefree Wednesdays, hvor du som kunde får 5% rabat på tørvarer når du medbringer din egen beholder hjemmefra. Derudover donerer vi vores rest frugt og grønt til Juicy Istedgade - som laver skøn rest juice. Vi vil også meget gerne høre hvad I derude gør for at mindske spild af mad og emballage.


'Tyg og Tænk' 

Vi donerer overskudsvarer til U-kirke, som står for at arrangere en række 'Tyg og Tænk' events for at mindske madspild. Tyg og Tænk er et samarbejde mellem Den Alternative Madklub og Ukirke i 2017. I en tid hvor vi forbruger mere end hvad kloden kan producere og Danmark sidder på en europæisk rekord i affaldsproduktion sætter Tyg & Tænk fokus på Zero Waste. Aftenerne er som regel inklusiv et gratis måltid mad
doneret fra lokale restauranter og madsteder på Vesterbro. 

Juicy Istedgade

Vi har indgået et samarbejde med Juicy Istedgade - og donerer nu den frugt/grønt vi ikke får solgt til juicebaren, så de kan lave dejlig restjuice. Medbringer du dit eget krus/termokop eller lign. får du op til 15% rabat på din juice! 

Dansk Vegetarisk Forening_loes.jpg

DVF medlemskab

Vi støtter Dansk Vegetarisk Forening, da en vegetarisk kost er til gavn for klimaet. Derfor tilbyder vi også kunder der er medlem af Dansk Vegetarisk Forening 5% rabat på alle køb i butikken.

Er du ikke medlem endnu? Så kan du blive det for kun 21 Kr./Mdr.! Se mere her