Du kan altid følge med på Facebook og Instagram hvis du gerne vil være HELT opdateret :D

Online levering fra løs market - via www.gourmetmarked.dk

Så er det vist. Fra nu af behøver du ikke selv løbe byen rundt for, at samle ind til en lækker middag fra byens bedste økologiske leverandører. Vi er stærkt begejstrede for vores nyeste samarbejdsalliance som er med www.gourmetmarked.dk. Der finder du alle varer fra LØS market - lige til at bestille til levering når det passer dig. 

Friske varer og tørvarer fra os. 

Vælger du WECK krukker til dine varer fra LØS, kommer der en pantpris på som du kan indløse i vores butik i Saxogade 77.  

Af Københavns øvrige økolækkkerieleverandører kan du finde:

  • Summerbird - chokolade når det er bedst

  • Slagteren ved kultorvet - byens bedste øko bøffer

  • Osten ved Kultorvet - stort udvalg af økologiske oste

  • Fiskerikajen - frisk fisk

  • Det lille grønttorv - flere øko grøntsager

  • BRØD - et af byens absolut bedste økologiske bagerier

Her har vi Christian og Friederic foran en cykel fyldt med økologiske grøntsager.

Her har vi Christian og Friederic foran en cykel fyldt med økologiske grøntsager.

  

Nyt samarbejde med Coffee Collective

Vi er helt vildt glade for at kunne fortælle jer, at vi nu har fået Coffee Collective som leverandør og at det nu er muligt at købe 100% økologiske, Bolivianske espresso bønner i butikken.

Anna har været forbi kaffebaren og risteriet på Godthåbsvej, for at se nærmere på hvordan aromaen og smagen bliver udviklet gennem ristningen, og for høre mere om historien og værdierne bag Coffee Collective.

Coffee Collective ønsker at bidrage til en mere positiv og bæredygtig udvikling af kaffemarkedet. For at opnå dette handles der efter en Direct Trade Model, hvor der handles direkte med bønderne. Direct Trade Modellen, handler i bund og grund om at god kvalitet koster. For at få den høje kvalitet betales der derfor som minimum 25% af fairtrade prisen til bønderne. Ved at drikke Direct Trade Coffee, er DU med til at gøre en forskel for bønderne og sikre en etisk kaffehandel!

Gennemsigtighed prioriteres højt og da kaffen dyrkes langt væk fra Danmark er vigtigt for kaffefællesskabet at fortælle om alle processens led: Bonden, risteren og baristaen, hvis fælles mål at udforske kaffens smagspotentiale.

Hos Coffee Collective ønsker man at fremhæve den naturlige smag mest muligt og dens unikke kvaliteter.Smagen og aromaen bliver først udviklet under ristningen og smagen afhænger af bl.a. af sorten, jordbundsforhold, regn, sol, vind mm. 
Bønnerne bliver ristet på en moderne Loring SmartRoast 30-kg rister der bruger mindre energi end traditionelle ristere og som hverken afgiver røg eller lugt.

Læs mere om Coffee Collective her. 

Anna var forbi risteriet og kaffebaren på Godthåbsvej. Her med barista Callum Hare fra Coffee Collective.

Anna var forbi risteriet og kaffebaren på Godthåbsvej.
Her med barista Callum Hare fra Coffee Collective.

Færdigristede kaffebønner.

Færdigristede kaffebønner.


LØS market på folkemødet

Det var en spændende dag igår på folkemødet i Allinge. August holdte tale og fik nogle gode samtaler med bl.a. Søren Egge Rasmussen fra Enhedenslisten og som I ser her på billedet nedenfor: Jesper fra Fairdig Food, Emma fra Sustain Daily og Eske, som er kendt fra forskellige medier.

Snakken kom hurtigt hen på hvordan man generelt spiser og lever miljøvenligt. Alle var enige om vores kødforbrug har en stor betydning, men at det kan være svært for mange at vælge kødet fra af forskellige årsager. Nogle blandt publikum følte at der er en social udfordring i dette. I bund og grund handler det om at bruge sin sunde fornuft, hvis man vil spise klimavenligt.

Emma kom med det gode motto: "Hellere være en hykler, end en kyniker "- altså hellere forsøge at leve efter en idealistisk klimavenlig dagsorden, og 'fejle' engang imellem, end slet ikke at gøre noget.

August i selskab med Jesper fra Fairdig Food, Emma fra Sustain Daily og Eske til folkemødet i Allinge på Bornholm, 2017.

August i selskab med Jesper fra Fairdig Food, Emma fra Sustain Daily og Eske til folkemødet i Allinge på Bornholm, 2017.