groent_loesmarket

Frugt og grønt

Alt frugt og grønt bliver solgt i løs vægt efter kg./pris. Vi får dagligt leveret frisk frugt og grønt fra en række danske leverandører. Du betaler kun for den vægt du køber, og vi diskriminere ikke. Det betyder at der er plads til den lille avokado, den krumme agurk eller single bananen - Køb den vare og mængde som passer dig!

 
beholderbar_loesmarket

Beholder bar

Her er et udvalg af vores egne emballageløsninger, som du kan købe når du skal handle ind. Vores glaskrukker kommer fra tyske WECK og er 100% BPA frie. Disse indgår ligeledes i vores pantsystem, hvor du altid kan få pengene tilbage får en krukke, du ikke skal bruge længere. I Beholderbaren finder du også vægten, der skal bruges til at veje tare vægten/den tomme vægt, på din medbragte emballage.

 

Håndlavet sæbe og andet hygiejne

Med håndlavede faste og flydende sæber fra Lundegaarden på Sejerø, samt naturlige vaske- og rengøringsmidler fra Sonett, har vi et bredt udvalg af bæredygtige hygiejne produkter. 
 

toervarer_loesmarket

Tørvarer

Alle tørvarer bliver solgt i specielt designede og hygiejniske doseringsbeholdere (kaldet “siloer” eller “ske-beholdere”). Du kan bruge dine egne medbragte beholdere og afmåle de mængder du selv ønsker at købe. Beholdere som f.eks. glaskrukker og stofposer vil være til salg i butikken. Vi har også komposterbare poser til de hurtige køb.

 

Vin, olie og eddike

Når du vil købe vin og olier, skal du bruge vores patentflasker, som kan købes billigt i butikken. Dette skyldes hygiejnemæssige grunde.Disse flasker vil indgå i et pantsystem internt i butikken; så du køber din flaske første gang, fylder du den med det ønskede indhold og når du så kommer tilbage i butikken, afleverer du den brugte og får en ny flaske gratis. Vi vasker de brugte flasker med vores egen EU-certificerede opvaskemaskine.