IMG_0490.jpg

Frederic Hamburger
Butiksejer & grundlægger
fh@loes-market.dk

" Jeg ønsker virkelig, at vi sammen kan være med til at minimere emballage-helvedet og det store madspild, og at LØS-konceptet kan være med til at værne om vores fælles klode og natur.
LØS market er bare et lille skridt fremad, men jeg håber inderligt, at der kommer mange lignende købmandsbutikker i Danmark."

 
image1-18.JPG

August Septimius Krogh
Kommunikation
august@loes-market.dk

"Jeg tror på en grønnere fremtid, som kun kan opnåes i samlet flok. Derfor er hvert enkelt lille grønne initiativ med til at bringe os et skridt nærmere et samfund, hvor vi kan se os selv og naturen i øjnene med god samvittighed".

 
 

HENRIK
Butiksmedarbejder

Ja vi mangler Henrik... 

Constance Jeangirard

Constance Jeangirard
Produktansvarlig & partner
constance@loes-market.dk

"Jeg er vild med god og sund mad, og elsker at være i køkkenet og haven!
Jeg syntes at der skal være mulighed for, at alle der bor i byen, kan arbejde med gode, friske og økologiske råvarer i køkkenet, og have god samvittighed samtidig! Derfor er jeg med i LØS market."

 

ANNA naya tøttrup
PR & Kommunikation
anna@loes-market.dk

"Jeg mener at vi som forbrugere har et ansvar for vores forbrugsvaner. Hvordan kan vi blive bedre forbrugere og forbruge mere bæredygtigt og ansvarligt?
Der er i den grad behov for nye innovative løsninger og her er LØS market et godt foregangseksempel."

Thibault red.jpg

Thibault Barbé
Partner
TB@Loes-market.dk

" Jeg tror på at nul eller så lidt emballage som muligt, er en enkel og effektiv måde at bekæmpe plastikforurening og overforbrug på. Det er meget vigtigt for mig, at LØS market kan fungere som et 'laboratorium', hvor man kan teste alle tænkelige idéer med henblik på, at opnå en bedre måde at forbruge og drive købmandsskab på - både for hvert enkelt menneske og for miljøet."

 
Chelar_løsmarket.jpg

CHELAR LI
BuTIKSMEDARBEJDER
 

"Efter at have boet adskillige måneder off-the-grid i naturen, har jeg virkelig fundet ud af hvor meget spild vi kreerer i byen hver eneste dag. Zero Waste community har hjulpet mig med at lave om på mit liv, og jeg laver bl.a. kunst ud af skrald. Jeg går stærkt ind for permakultur og det går hånd i hånd med LØS markets nulspilds koncept."